Matlamat utama saya menulis adalah untuk berkongsi pengetahuan dalam bentuk pengurusan dan motivasi untuk pembangunan diri dan kerjaya.
Ingin juga mencurahkan pengetahuan yang ada secara ringkas, mudah dan pantas memandangkan sesetengah individu kurang berminat membaca bahan bacaan(buku) yang tebal dan merimaskan.
Sekadar menyumbangkan sesuatu untuk di manfaatkan sebelum nanti saya di jemput ke SANA.

Buku

Buku

Wednesday, May 16, 2012

Super Dynisco...

Salam pada semua pembaca.
Minggu sudah berada di Dynisco Manjung Perak.
Seronok bersama mereka. Best dapat belajar dan berkongsi pendapat bersama sama.


Value Guide pergi bersama tiga orang tenaga pengajar; Masterji, Master Q Saniyah Kadir dan Encik Shaharum pakar standard time.
Seronok dan terima kasih tak terhingga pada semua warga Dynisco. Mr Razali, Mr Wong dan semua yang lain.


Macam macam nama keluar. Ha ha ha..ada yang dipanggil Aaron Aziz, ada yang dipanggil Ayu Raudha, Rita Rudaini dan macam macam lagi.
 "Encik Rafi, penat masuk kelas Encik Rafi..penat ketawa..." Kata Noor salah seorang peserta program.
"Encik Rafi, lepas datang Dynisco..banyak improvement yang kami dapat..kilang sudah change banyak"..Kata Vanitha seorang peserta program yang berbangsa India. Dia suka sebab Masterji boleh bicara dalam bahasa Tamil dengan dia.

Cik Neelofa tengah melalui ujian gentir dalam game problem solving.Master Q Saniyah Kadir sedang mengemudikan game The Success Boxes. Makin maju dalam kepakaran memberikan latihan.


 
Game " MAT....Must Achieve Target. Game yang nampak mudah tetapi amat sukar.


Tengah bermati matian mencapai sasaran...Time for Rock N Roll.... Di pantau dengan kemas dan diberikan bimbingan daripada Encik Razali. Bagus Encik Razali ni.


The best group Kucing ....apa punya nama kumpulanlah yang dipilih...Ha ha ha tapi terrer sangat.


Belajar tentang Muda, Mura , Muri.....Mamat Handsome Dynisco yang kedua begitu rancak mempersembahkan hasil kajian nya. Bottle neck study in the process... Macam Engineer dia explain.

Thank you so much to Mr Wong Sifu. ...always came early and support us to arrange facilities. Thank you.
Best Individual... Shidi...handsome Dynisco

No comments: